Europese patiëntenenquête over CAR T-celtherapie – Help ons inzicht te krijgen in de ervaringen van patiënten, de impact op kwaliteit van leven en de behoeften aan informatie en ondersteuning

by | Jan 27, 2023

*Laatst bijgewerkt op 28 juli 2023.

Na maanden voorbereiding in nauwe samenwerking met patiëntenorganisaties, patiënten en mantelzorgers lanceren de T2EVOLVE en QUALITOP consortia met trots de Europese patiëntenenquête over CAR T-celtherapie! Deze patiëntenenquête zal helpen om de ervaringen van patiënten met CAR T-celtherapie en de impact van deze behandeling op kwaliteit van leven te begrijpen en de behoeften aan informatie en ondersteuning te identificeren. Met deze informatie streven wij ernaar om de kwaliteit van leven van patiënten die CAR T-celtherapie krijgen en hun mantelzorgers te verbeteren door het optimaliseren van de juiste ondersteuning en het verbeteren van het gehele CAR T-cel behandeltraject.

Alle Europese volwassen patiënten (≥ 18 jaar), die reeds CAR T-celtherapie hebben gekregen tegen bloed, beenmerg- of lymfeklierkanker (geen specifieke indicatie vereist), kunnen deelnemen door een digitale enquête in te vullen.

Nu hebben we u nodig!

Indien u een patiënt bent en reeds CAR T-celtherapie heeft gekregen tegen bloed, beenmerg- of lymfeklierkanker in Europa, dan willen we u graag uitnodigen om uw ervaringen met ons te delen door deel te nemen aan onze enquête!

Indien u geen patiënt bent maar nauw contact heeft met patiënten die CAR T-celtherapie krijgen (bijvoorbeeld een vertegenwoordiger van een patiëntenorganisatie, hematoloog, verpleegkundige, of andere zorgprofessional), dan willen we u graag uitnodigen om ons te helpen door deze enquête te delen met patiënten! 🖨️

De enquête is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Portugees.

2 MANIEREN OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT DE ENQUÊTE EN DE ENQUÊTE TE DELEN

(vóór 31 oktober 2023)

Wachtwoord om toegang te krijgen tot de enquête:
t2evolve

Share This